Intro
Velkommen til ASV

ASV (Aarhus Studenternes Volleyballforening) er en selvstændig afdeling af hovedforeningen AUS (Aarhus Universitets Sport).

ASV blev grundlagt i oktober 1960 og har rundet det skarpe hjørne med et fornemt 60 års jubilæum. Vi har igennem flere sæsoner været repræsenteret i landets bedste række og flere gange er det blevet til medaljer.

ASV har træning alle ugens dage og kampe fordelt over hele landet næsten hver weekend.

ASV fremmer volleyballspillet blandt studerende i Århus.

Igennem et tæt samarbejde med byens uddannelsesinstitutioner udbreder ASV kendskabet til spillet blandt byens studerende.

ASV har det bedste volleyballmiljø i Danmark.

ASV er en aktiv udadvendt klub karakteriseret ved engagement og sammenhold. Vi præger udviklingen af dansk volleyball via de ressourcer og innovative kræfter, som kombinationen af et rigt foreningsliv og eliteidræt giver os.

ASV danner, igennem et tæt samarbejde med lokale såvel som landsdækkende organisationer, idrætsforeninger og uddannelsesinstitutioner, de bedste rammer for udfoldelse og udvikling af spillet.

Værdigrundlaget

Værdigrundlaget er sjælen i ASV. Det er den ånd, som I gerne skulle møde i jeres daglige gang i klubben, og som I gerne skulle viderebringe til jeres hold- og klubkammerater.

Engagement og interesse

Jeg anerkender og respekterer det frivillige arbejde medlemmerne udfører.

Jeg deltager aktivt i alle aspekter ved klublivet både indadtil og udadtil.

Jeg er interesseret i klubben og giver min mening til kende.

Imødekommenhed og åbenhed

Jeg anser mig først og fremmest som en del af klubben og jeg er med til at fremme relationer og venskaber på tværs af holdene, rækkerne og afdelingerne.

Jeg bidrager til at alle medlemmer, nye som gamle, føler sig som en del af klubben og holdet.

Jeg bidrager til en åben kommunikation, så alle føler sig godt informeret om klubbens aktuelle situation, nye tiltag og kommende arrangementer.

Vilje og handlekraft

Jeg udviser initiativ og beslutsomhed både på og udenfor banen.

Jeg bidrager med nyskabende forslag og ideér til fremme for sporten og klubben.

ASV'S BEDSTE RESULTATER

Herrer