Black Dolphins
BLACK DOLPHINS

Black Dolphins er ASVs støttemedlemmer og fanklub. Holder du også af, at se volleyball på topplan på lægterne i hallen? Så er fanklubben Black Dolphins lige noget for dig!


I ASV vil vi gerne investere mere i vores fællesskab, sportslige ambitioner og rammerne herfor. Selvsagt spiller økonomien en stor rolle i denne proces, idet økonomien er basen for en bæredygtig struktur i ASV, så vi kan sikre de bedste betingelser for vores frivillige, trænere og spillere. Medlemmer af Black Dolphins er med til at støtte udviklingen af ASV, både som fællesskab og som et jysk talentudviklingscenter for de bedste volleyballspillere, og ikke mindst er medlemmerne med til at støtte en forbedret fanoplevelse.


Uanset om du er tidligere spiller, familie til en ASV’er, ASV-fan eller bare finder glæde og/eller er interesseret i idræt, volleyball eller ASV, så kan du blive medlem af Black Dolphins. Det kan også være, at du allerede er ASV’er, og bare gerne vil støtte klubbens arbejde. Alle er velkomne!


For at blive medlem af Black Dolphins klikker du blot HER og udfylder relevant information. Prisen er 400 kr. for en sæson. Ved spørgsmål kontakt sponsor@asv.dk.Vil du støtte ASV anonymt?

ASV brænder for at løfte dansk volleyball op på et højere niveau. Det sker gennem deltagelse i nationale kampe og turneringer, og gennem en solid udvikling af talenterne i bredden.  Vil man give et pengebidrag til ASVs arbejde, uden at det bliver kendt af andre end klubbens bestyrelse, er det også velkomment. Kontakt sponsor@asv.dk.

FORDELE FOR BLACK DOLPHINS
  • Gratis adgang til alle volleyballkampe i Gl. Stadionhal samt 1 gratis sodavand/kaffe i forbindelse med kampen.
  • 20 % rabat på indgangsbilletter til Final4 afholdt på ASVs hjemmebane.
  • Invitation til optaktsarrangement i forbindelse med sponsorarrangementer.
  • Adgang til at deltage i ASVs tre årlige fester (entrepris ikke inkluderet) og sociale events.
  • Adgang til særlige priser på tøj mm. gennem ASVs webshop.
  • Adgang til særlige tilbud fra ASVs sponsorer.
  • Adgang til at leje ASVs klublokale.
  • Stemmeret på ASVs generalforsamling. Black Dolphins medlemmer kan også stille op til ASVs bestyrelse.
OPRET DIG HER


Voll_asv_aarhus_ikast_kfum_29112021_177