Sponsorer
Hvorfor%20blive%20sponsor%3f
Hvorfor blive sponsor?

Du skal blive sponsor i ASV, hvis du vil støtte en klub, der arbejder hårdt for at sikre et givtigt trænings- og foreningsmiljø for spillere på alle niveauer.

Lidt om os


Vi er Aarhus Studenternes Volleyforening, og vi er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af medlemmer på en masse forskellige niveauer fra bredde-volley til top eliteplan.

Vi har hold i alle rækker på både dame- og herresiden. Størstedelen af vores klub bliver udgjort af bredde- og divisionsspillere. Derudover har vi eliteoverbygningen, ASV Elite, som udgør vores to Ligahold, et dame og et herre. Begge hold kæmper for hele tiden at komme et skridt længere op på placeringslisten, og vi har blod på tanden for at gøre det bedre og bedre for hver sæson, der går. Men for at dette kan lykkes, er vi nødt til at omstille vores konstellation fra at være semi-professionel til professionel – en proces, der tager tid og dedikation. Og derfor har vi behov for din hjælp som sponsor.

Volleyballen har i Aarhus store traditioner, og vores mål er at bringe byen tilbage til den storhedstid, den havde i start 00’erne. Vi er allerede på vej, og sammen kan vi løfte volleyball i Aarhus, så medaljerne igen kan sendes hertil.

Lidt%20om%20os