Sponsorer
Asv_herrer_2021-2022_040

ASV Elite Herrer 2021-2022

Hvorfor blive sponsor?

I ASV vil vi gerne investere mere i vores fællesskab, sportslige ambitioner og rammerne herfor. I arbejder alle hårdt for at tage de næste skridt i denne udvikling. Selvsagt spiller økonomien en stor rolle i denne proces, idet økonomien er basen for en bæredygtig struktur i ASV, så vi kan sikre de bedste betingelser for vores frivillige, trænere og spillere.


Du skal blive sponsor i ASV, hvis du vil støtte en klub, der arbejder hårdt for at sikre et trænings- og foreningsmiljø med store ambitioner for spillere på alle niveauer.

Hvem er vi?


Vi er Aarhus Studenternes Volleyforening, og vi er en af Danmarks største og ældste volleyballklubber. Klubben består af medlemmer på alle niveauer, og vi har både dame-, herre- og mixhold.Vi har hold i alle rækker på både dame- og herresiden. Størstedelen af vores klub udgøres af bredde- og divisionsspillere. Derudover har vi vores to liga hold, der begge kæmper for hele tiden at komme et skridt nærmere medaljerne og måske at spille klubkampe i Europa. For at dette kan lykkedes, skal har vi behov for din hjælp som sponsor, så vi har råd til at tiltrække dygtige trænere og spillere og så vi kan få vores hold ud og spille internationale kampe.


Volleyball i Aarhus har store traditioner, og vores mål er at bringe byen tilbage til den storhedstid, som vi havde i 70’erne og 80'erne. Vi er allerede på vej, og sammen kan vi løfte volleyball i Aarhus, så pokalerne igen skal stå i Aarhus.

Elite_volley_aarhus_team_koege_bronze_16042019_0008

Elite Volley Aarhus vinder bronze i Danmarksturneringen 2018-2019